Marias blogg
Yoga World
Okategoriserade

Yogan följer livet

Ibland får man till det

Ibland flyter allt på. Rätt förutsättningar, rätt omgivning, rätt känsla inuti, starkt självförtroende, rätt styrka och självkänsla. Då flyter yogan på, precis som livet i övrigt. Allt flyter på. Man är i flow.

Det är väl så att om vi befinner oss i rätt omgivning med rätt människor omkring oss och med rätt energi i kroppen så påverkas vi av det och vi kan lyfta fram mer av de styrkor vi har inom oss.

Ibland orkar man inte

Ibland orkar jag inte synas. Ibland vill jag bara gömma mig. Gömma mig inom mig själv, inte agera och inte prestera. Bara vila och titta inåt. Slappna av i barnets ställning, andas och komma djupare in i mig själv. Ibland vill jag bara vara.

Ibland är min vilja starkare än jag själv

Ibland vill jag utmana mig själv. Jag vill testa och försöka och blir taggad av att inte få till det. Jag testar och försöker. Jag ramlar och försöker igen. Jag ger mig inte. Jag vill framåt, jag vill utmana mina gränser, jag vill våga falla för att resa mig igen. Jag vill mer än jag kan och det för mig framåt.

Kärlek

Idag fick jag en vacker tavla av en mycket kär människa i mitt liv. Hon hade målat den särskilt till mig. När jag ser den så ser jag delar av mig själv som kanske inte fått blomstra ännu.
Jag älskar min tavla. Jag älskar henne.

Alla dagar är lika bra. De dagar jag får till det är suveräna för då känns den där lyckoenergin i varenda cell i min kropp. De dagar då jag inte orkar är vackra för då får jag vila. De dagar min vilja är starkare än jag själv så utmanar jag mina gränser. De dagar jag får en vacker gåva som är skapad alldeles särskilt till mig så inser jag att jag har så mycket vackert inom mig som ligger och gror. På olika sätt formar min inre kvinna min yoga så att hon på allra bästa sätt ska hitta sin väg ut till blomstrande manifestation.

I so truely love my life

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.