Marias blogg
Yoga World
Okategoriserade

Showroom – Shop – Studio

Efter två veckors avkopplande semester i solen på Sveriges västkust hade jag möjligheten att lördagen den 31 juli besöka @yogagabbis @vackralivyoga på hennes Grand Opening av Showroom – Shop – Studio på Mariaplan i Göteborg. Här kan kunder och återförsäljare komma in vissa dagar i veckan och prova hennes ekologiska yogamattor med egen vacker design, känna på materialet och prova yogakläderna som går att köpa i online shopen. I den vackra lokalen kommer event att hållas och yogalärare kommer ibland att hålla klass. Det går inte att ta miste på @yogagabbis glädje och passion över sitt arbete. Hon är full av liv och hennes energi är smittsam och redan vid första mötet har jag fått massor av kraft. @yogagabbis är själv yogalärare och brinner för att alla ska få uppleva glädjen i yoga. Alla som kommer innanför dörrarna blir genast uppmärksammade av henne och blir omhändertagna med massor av kärlek. @yogagabbis har gjort verklighet av sin vision om att skapa ett kärleksfullt utrymme för allt som handlar om yoga. Hon vill ge utrymme för fantastiska yogalärare att verka och några av dem får jag möta idag.

@jaandree är en fantastisk kvinna, en skapelse som bubblar av energi och som får mig att känna att jag träffat en Gudinna men också Moder Jord. Hon får mig att uppleva att jag mött alla aspekter av The Divine Feminine uttryckta i en människa. Andra yogalärare på plats berättar att @jaandree är den helt klart bästa läraren i tantrayoga, att alla hennes yogaklasser är fantastiska. Hon är en passionerad kvinna som älskar att hjälpa människor att utvecklas. Bara genom mötet sänder hon helande energi. Förutom yogaklasser håller hon även kvinnokurser som innehåller yoga men också annat som stärker kvinnors självständighet, bl a entreprenörskap. Hon har många bollar i luften och är en eftertraktad föreläsare. @jaandree arbetar internationellt med yogan men varje vecka håller hon klass inte långt från mitt hem och det vill jag absolut vara med på i höst.

Mötet med @yogabyfrida får mig att känna att jag hamnat mitt i solen. Hon är Solens Gudinna. Hon är dansare i grunden men har utövat yoga i många många år. Hon arbetar också internationellt med yogan. Hon har skapat ett nytt koncept där hon förenar yoga och dans, yin och yang, förkroppsligar glädjen, kärleken och ljuset. Hon är energi. Hon är kraft men hon är också ödmjukhet, trygghet och tillit. Hon säger att all yoga utgår från hjärtat, att yoga handlar om förening och balans, att hon skapar sina yogapass tillsammans med sina elever. Hon har en plan för varje pass men innehållet kan ändras beroende på energin hos var och en – hon följer flödet. Hon och hennes elever skapar tillsammans och @yogabyfrida älskar det. Hon fångar människors uppmärksamhet och utstrålar trygghet, acceptans och tillit och alla släpper loss under hennes dansyogapass.

Mitt möte med @fina79lp som undervisar i yinyoga och är meditationslärare kändes andaktsfullt. Att möta denna otroligt vackra kvinna, med sin lugna stämma och trygga utstrålning, fick mig att känna att jag mött en ängel. Hennes lugna ord, hennes fina värderingar och hennes inkluderande är ovanligt idag och oerhört värdefullt att möta. För @fina79lp väcktes intresset för yoga i England. Kundaliniyoga var den första yogaform hon började att utforska när hon var tillbaka i Sverige. Därefter han har hon utbildat sig till yinyogalärare, meditationslärare och undervisar även i MBSR. Henne önskar är erbjuda sina elever ett space där de kan släppa taget om allt utanför och istället våga vila, ge sig själva tid för återhämtning, helt och hållet hållna och guidade av @fina79lp. Hon vill hjälpa människor att hitta mer av sig själva och guida dem på vägen dit, leda dem dit där de kan få det de behöver för sin utveckling. Jag skulle mer än gärna vilja guidas av @fina79lp.

Det var en fantastisk stund som jag tillbringade på @vackralivyoga med alla fina yogalärare. Mötet med dem lyfte mig upp till nästa nivå av mig själv och det är spännande att se vart det kommer att leda mig.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.