Marias blogg
Yoga World
Yoga

Hej alla!

Maria heter jag och är ny bloggare här på Yoga World. Med mina 57 år har jag hunnit få en hel del livserfarenhet och har haft glädje av de tekniker som yoga och mindfulness erbjuder. Dessa discipliner har varit ett stöd i livets alla utmaningar, som hunnit att bli ganska många idag, både positiva och negativa.

Min önskan här på bloggen är att kunna dela med mig av mina tankar och perspektiv om vad yoga innebär för mig, inte minst de delar av yogan som består av meditation och mindfulness. Jag vill också bidra med mina reflektioner kring hur yogan kan vara ett hjälpmedel för dig som aldrig provat tidigare, dig som har har en kropp som kanske bråkar med dig och är stel eller gör ont och för dig som är överviktig. Du kommer också kunna få tips om hur yoga och mindfulness kan kan vara ett stöd vid psykisk ohälsa och annan problematik.

Så, sammanfattningsvis kan jag presentera mig som Maria Hultman Gonzalez, mamma till fyra barn som nu är vuxna, verksam socionom sedan många år och en kvinna med stor kärlek till självutveckling med bl a yoga och mindfulness.

Välkommen till min blogg! Jag har även en Instagram sida du är välkommen att följa; shine_your_light_se / Namaste

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.